ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το ΤV Θεσσαλονίκη  έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα του Νομού Θεσσαλονίκης στις αρχές του 1990.

Σύγχρονος και συνεχώς ανερχόμενος, με συνεχή και αδιάλειπτη δυναμική παρουσία, εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια, είναι ο σταθμός που δεν καταγράφει απλά τα γεγονότα, αλλά γράφει τη δική του δυναμική, ξεχωριστή ιστορία.

Το ΤV Θεσσαλονίκη είναι ένας νομίμων λειτουργών Τηλεοπτικός Σταθμός με αριθμό αναλογικής αδείας 6234/Ε/20.3.1998, 6235/E/20.3.1998 και ψηφιακής άδειας 334/7.7.2009 του ΕΣΡ με την επωνυμία “ ΒΕΡΟΙΑ ΡΑΔΙΟ  ΤV ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” (ΦΕΚ 673/22/03/1990)

Η “ΒΕΡΟΙΑ ΡΑΔΙΟ  ΤV ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. “ έχει ως έδρα το Δήμο Μενεμένης Θεσσαλονίκης και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών με αριθμό Α.Ρ. Μ.Α.Ε: 21140/052/Β/90/0005.

Το ΤV Θεσσαλονίκη έχει κατορθώσει μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας του να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού της Κεντρικής Μακεδονίας, παραμένοντας ταυτόχρονα ο πλέον εύρωστος τηλεοπτικός σταθμός της περιφέρειας.

Η επιτυχία αυτή στηρίχθηκε κυρίως στις σημαντικές επενδύσεις που διενεργήθηκαν κατά την ανάληψη του νέου μετοχικού σχήματος το 2007 για την αγορά του πλέον σύγχρονου ηλεκτρονικού και τεχνικού εξοπλισμού καθώς και στις δαπάνες για την αγορά και την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος. Σήμερα δε, έχει εξοπλισθεί με τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα.

Τη Διοίκηση της Εταιρίας ασκεί από τον Ιούνιο του 2011 ένα επιτελείο από στελέχη με υψηλή κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία.

Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ που ξεκίνησε να εκπέμπει ψηφιακά από το κέντρο εκπομπής στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης (όπως ορίζει ο νόμος) από τις 9 Απριλίου 2010.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το Νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Τηλεοπτικού Σταθμού, φέρνουν το ΤV Θεσσαλονίκη να είναι ο Μεγαλύτερος Περιφερειακός Τηλεοπτικός Σταθμός στην Κεντρική Μακεδονία.

Το TV Θεσσαλονίκη έχει διασφαλίσει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς ενημερωτικών, μορφωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και ψυχαγωγία του τηλεθεατή και είναι ο μοναδικός Περιφερειακός σταθμός που λειτουργεί tapeless και digital μέσω του καινοτόμου συστήματος GV STRATUS®

Το ΤV Θεσσαλονίκη  είναι αυτή την στιγμή το μοναδικό καθαρά ειδησεογραφικό –  οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει ψηφιακά στην ευρύτερη περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με έμφαση στην Οικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση, το ΤV Θεσσαλονίκη παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων σε συνεργασία με την συντακτική ομάδα του SBC η οποία  συλλέγει πληροφορίες από μια πλειάδα συνεργασιών στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι πληροφορίες επιλέγονται για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των τηλεθεατών – επενδυτών, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εύχρηστο και κατανοητό.

Η γνώση των ανθρώπων του SBC, αναλυτών, εμπειρογνωμόνων, δημοσιογράφων και ακαδημαϊκών, αξιοποιεί τις πληροφορίες και τις μετατρέπει σε επενδυτικό εργαλείο για οικονομικές δραστηριότητες όπως το Real Estate, το Εμπόριο, το Χρηματιστήριο, τη Τεχνολογία, την Εκπαίδευση, την Αγορά Εργασίας, τη Ναυτιλία, την Υγεία και τον Τουρισμό. Βασικός σκοπός είναι η καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες και διεργασίες.

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε στους τηλεθεατές τα στοιχεία της χρηματιστηριακής κίνησης όλων των μετοχών σε πραγματικό χρόνο διαμόρφωσης Real Time ( Χρηματιστήριο Αθηνών-βάση της σύμβασης) καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης (10:30 – 17:00), ενώ παράλληλα ομάδα οικονομικών και πολιτικών συντακτών, καταγράφουν και παρουσιάζουν τα οικονομικά γεγονότα της Ελληνικής και της Διεθνούς Αγοράς.

Καθημερινά, μεταδίδονται ζωντανές εκπομπές για οικονομικά θέματα, με εξειδικευμένες αναλύσεις, συνεντεύξεις κυβερνητικών, πολιτικών και οικονομικών παραγόντων. Μέσα από το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από ομάδα έγκριτων οικονομικών ο τηλεθεατής παρακολουθεί τα ημερήσια οικονομικά δρώμενα της Ελλάδας μέσα στο χώρο της Ευρωζώνης. Επίσης, ενημερώνεται για όλα τα σημαντικά οικονομικά δεδομένα τόσο στην Αμερική όσο και στην Ασία.

            Το νέο πρόγραμμα του TV Θεσσαλονίκη με έμφαση στις ανάγκες νευραλγικών αλλά παραμελημένων τοπικών τομέων, έρχεται να εμπλουτιστεί με ακόμη μια συνεργασία με την συντακτική ομάδα του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού  BlueSky

Το δελτίο ειδήσεων του TV Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την συντακτική ομάδα του BlueSky θα  είναι έγκυρο και δυναμικό και θα αποτελεί μια τίμια και διαυγή καταγραφή της επικαιρότητας στην Ελλάδα αλλά και ένα ανοικτό παράθυρο στον κόσμο: Ειδήσεις χρήσιμες, από ένα επιτελείο δημοσιογράφων που σέβονται τον πολίτη, πιστεύουν στην πληρότητα και την εγκυρότητα της ενημέρωσης και του παρέχουν την επικαιρότητα με ανάλυση των γεγονότων στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Για το λόγο αυτό θα προσφέρουμε στους τηλεθεατές εκπομπές , ενώ παράλληλα ομάδα δημοσιογράφων και πολιτικών συντακτών, θα καταγράφουν και θα παρουσιάζουν την καταγραφή της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η φιλοσοφία μας είναι η προσφορά προγράμματος υψηλής ποιότητας και έντιμης ενημέρωσης με έμφαση στην παροχή πολύπλευρης γνώσης, ανοικτής πληροφόρησης, ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν εκπομπές πολιτισμού, lifestyle, μουσικής και προβολής προσωπικοτήτων, με νέους αλλά αξιόλογους παρουσιαστές, όπου καλύπτουν θέματα επικαιρότητας, τέχνης, ψυχαγωγίας και όχι μόνο!

 

Το TV Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την εταιρεία «ΚΟΝΝΕΤ», διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους επικοινωνίας που φροντίζουν για την ανάδειξη της επιχείρησης σας με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος  μέσω του τηλεοπτικού μας σταθμού.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

 

 ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

digea-thessaloniki