Στρογγυλό Πρόσωπο – Ποια Κουρέματα σας Ταιριάζουν

Είναι γνωστό ότι δεν ταιριάζουν όλα τα κουρέματα σε όλα τα σχήματα κεφαλιού.

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι ένα λάθος κούρεμα μπορεί να ζημιώσει ολόκληρη την εμφάνισή σας.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο, ο στόχος σας είναι να αναζητήσετε ένα στυλ που θα αδυνατίζει το πρόσωπό σας.

Δείτε παρακάτω έναν εύχρηστο οδηγό με τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, ώστε να πάρετε ιδέες για την επόμενη ανανέωση στο look σας.

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι ένα λάθος κούρεμα μπορεί να ζημιώσει ολόκληρη την εμφάνισή σας.

Ασύμμετρο καρέ

Οι ατίθασες άκρες δημιουργούν κολακευτική αντίθεση με το στρογγυλό πρόσωπο, ενώ το μήκος που δεν αγγίζει τους ώμους, κάνει το λαιμό να φαίνεται μακρύτερος.

Όταν ζητήσετε αυτό το κούρεμα, βεβαιωθείτε ότι οι άκρες φτάνουν περίπου τρία δάχτυλα κάτω από το πηγούνι σας για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αυστηρό καρέ

Εάν θεωρείτε ότι το στρογγυλό σου πρόσωπο σας κάνει να φαίνεστε μικροκαμωμένες, ένα κομψό, σχεδόν αυστηρό κούρεμα και στυλ θα αντισταθμίσει κάθε αίσθηση ότι είσαι υπερβολικά χαριτωμένη.

Το εντελώς ίσιο καρέ της με τη χωρίστρα στο πλάι δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.

Εάν σας αρέσουν τα μακριά μαλλιά, μπορείτε άνετα να τα υποστηρίξετε ακόμη και αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο.

Αγορίστικο με όγκο

Ίσως νομίζετε ότι ένα πολύ κοντό κούρεμα θα τραβούσε ακόμα περισσότερη προσοχή στο σχήμα του προσώπου σας, όμως ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί να πετύχει το ακριβώς αντίθετο.

Το κόλπο είναι να επικεντρωθεί ο όγκος στην κορυφή του κεφαλιού, που τραβάει το βλέμμα από πάνω προς τα κάτω και όχι στο πλάι.

Μακριά με μπούκλες

Εάν σας αρέσουν τα μακριά μαλλιά, μπορείτε άνετα να τα υποστηρίξετε ακόμη και αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο.

Η ιδέα είναι να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας με χαλαρές μπούκλες που αναδεικνύουν τα ζυγωματικά και τα μάτια σας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα σχήμα που κάνει ολόκληρη την περιοχή του προσώπου και του λαιμού σας να φαίνεται πιο φρέσκια.

Μακριές αφέλειες

Οι μακριές, ελαφρώς γωνιώδεις αφέλειες, δημιουργούν ένα οπτικό τέχνασμα στο σχήμα του μετώπου σας που τραβάει το βλέμμα προς τα κάτω, οπότε το μόνο στρογγυλό σημείο θα είναι γύρω από το σαγόνι σας.

www.y-o.grΠηγή