Τον αναζητούσε όλη η Ευρώπη και τον συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη

http://3.bp.blogspot.com/-3INOG4VOunE/TyqSwz9BrFI/AAAAAAAAw-U/kMJBQkCPAoA/s320/ag-astinomia.jpg

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες  το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και πλήθος άλλων καταδιωκτικών εγγράφων για ληστείες, εκβίαση, σωματικές βλάβες και σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων.

Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί:
  •  Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης , με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, διότι παραβίασε περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν το έτος 2006, κατά την αποφυλάκισή του από τις Δικαστικές φυλακές Θεσσαλονίκης, όπου κρατούταν για Ληστεία και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
  •  Ένταλμα Σύλληψης κας. Ανακρίτριας για αρπαγή, ληστεία και εκβίαση.
  •  Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για τα ίδια αδικήματα και καταχώρηση στο Σύστημα Πληροφοριών SCHENGEN
  •  Έξι αποφάσεις , με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών και 3 μηνών, για «Επικίνδυνη και Απλή σωματική Βλάβη», «Μη έγκαιρη καταβολή εισφορών Ο.Α.Ε.Ε.», «Πλαστογραφία» και «Ληστεία».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος, με σκοπό να αποφύγει ενδεχόμενη σύλληψή του, εξέδωσε πλαστό διαβατήριο χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του αδερφού του, ενώ το έτος 2007, παρότρυνε τη μητέρα του να δηλώσει ψευδώς εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας.