Διεκόπη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

 

http://lh5.ggpht.com/-oDCa1e4Kfko/TlZfutzo2oI/AAAAAAAAfmM/Zd8xFim-GIM/Boutaris_ORKOMOSIA_DIMARHOS_20101223_03%25255B5%25255D.jpg

Διεκόπη η απογευματινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, λόγω παράστασης διαμαρτυρίας συμβασιούχων στην καθαριότητα, οι οποίοι ζητούσαν απόφαση του οργάνου που να διαβεβαιώνει ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ώστε να διεκδικήσουν μέσω της δικαστικής οδού την επιστροφή στις ..
θέσεις τους.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι κανείς δεν διαφωνεί πως αυτοί οι εργαζόμενοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, πρόσθεσε ωστόσο ότι η διοίκηση δεν μπορεί να δώσει μια βεβαίωση για κάτι τέτοιο. Αυτό, όπως είπε, συμβαίνει σε όλους τους δήμους της χώρας. Όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, προχώρησε σε επόμενο θέμα οι συμβασιούχοι πλησίασαν στην έδρα και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν τεθεί προς ψήφιση το ζήτημα.
Η συνεδρίαση διεκόπη αρχικά για περίπου μια ώρα. Όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι επέστρεψαν, ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τους συμβασιούχους να αποχωρήσουν, αλλά αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά.