Οι οικιακές ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ iRobot διαθέσιμες στον Κωτσόβολο

Ο Κωτσόβολος ανακοίνωσε ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα από οικιακές συσκευές και όλα τα προϊόντα που διακρίνονται για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες και μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα όλων καλύτερη.

Στη μεγάλη ποικιλία συσκευών είναι διαθέσιμα και τα εμβληματικά προϊόντα οικιακών, ηλεκτρικών ρομποτικών σκουπών της iRobot, εταιρείας οικιακών ρομπότ.

H iRobot, που ιδρύθηκε το 1990 από ρομποτιστές του Πανεπιστημίου MIT, είναι μία εταιρεία με μακρά και βραβευμένη πορεία στον τομέα της εξελιγμένης ρομποτικής, έχοντας δημιουργήσει μία πληθώρα προϊόντων, που όχι μόνο καθαρίζουν, αλλά βελτιώνουν την καθημερινότητα των χρηστών τους. Μεταξύ άλλων, η iRobot έχει αναπτύξει τις βραβευμένες σκούπες ρομπότ Roomba και τις σφουγγαρίστρες ρομπότ Braava, που βοηθούν τους ανθρώπους να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε πράγματα που έχουν αξία, αντί να τον σπαταλούν στις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού. Η ευκολία στη χρήση, η σπουδαία αποτελεσματικότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, το απαράμιλλο design και η τεχνολογική καινοτομία με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η iRobot στις συσκευές, τις κατατάσσουν στα απαραίτητα σύγχρονα προϊόντα που πρέπει να έχει ένα σπίτι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα προϊόντα iRobot στο kotsovolos.gr, μέσω του τηλεφωνικό κέντρο 210 28 99 999 και στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενόσω είναι ανοιχτά.

 Πηγή