Οι Ημέρες Καριέρας επιστρέφουν με πλήρως ψηφιακή μορφή

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί σε ψηφιακή 3D animated πλατφόρμα το event Ημέρες Καριέρας Digital, με δεκάδες εταιρείες να διενεργούν online συνεντεύξεις με υποψηφίους για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους.

Το γνωστό event για την εργασία θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εντελώς ψηφιακά. Φέτος, όλοι όσοι αναζητούν εργασία, νέοι, φοιτητές, τελειόφοιτοι, πτυχιούχοι αλλά και εργαζόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν και να συνδεθούν στην εκδήλωση από όλη την Ελλάδα.

Στους virtual χώρους της εκδήλωσης θα βρίσκεται και η ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr, η οποία θα ενημερώνει τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το Up Event δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ψηφιακές Ημέρες Καριέρας, γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί virtually, ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξ αποστάσως τις ομιλίες που εμπνέουν το κοινό κάθε χρόνο. Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους εργασιακούς χώρους θα μιλήσουν για την πορεία τους και το πώς κατάφεραν να πετύχουν τα όνειρα τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές φέτος μεταξύ των συμμετεχουσών εταιρειών περιλαμβάνονται οι: ΑΒ Βασιλόπουλος, Εθνική Τράπεζα, Κωτσόβολος, Μύλοι Λούλη, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος ΟΤΕ, Όμιλος Σφακιανάκη, ΟΠΑΠ, Παπαστράτος, Alba Graduate Business School, Coca-Cola Τρία Έψιλον, EFA Group, EOPPEP, Eurocatering, ΕΥ, Hemmersbach, Henkel, Intersport, KONE, Leroy Merlin, Mazars, PeopleCert, Space Hellas, Teleperformance Greece, Unilever, Watt+Volt

 

 Πηγή