Η Samsung ανακοίνωσε το προσιτό οικονομικά Galaxy S20 Fan Edition

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το Galaxy S20 Fan Edition (FE), την τελευταία προσθήκη στη σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων Galaxy S20. 

 

Το Galaxy S20 FE είναι ένα premium smartphone που προσφέρει καινοτομίες ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Fans των Galaxy προϊόντων, σε προσιτή τιμή. Η Samsung επέλεξε κορυφαίες λειτουργίες από τη σειρά Galaxy S20, όπως την οθόνη 120Hz για ομαλή πλοήγηση, την κάμερα με δυνατότητες ΑΙ, το προηγμένο chipset, την ταχύτατη συνδεσιμότητα 5G, τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας, την επεκτάσιμη χωρητικότητα, και τα συνδύασε με ένα λιτό, premium σχεδιασμό, για να δημιουργήσει το ολοκαίνουριο Galaxy S20 FE.

 

Πιο αναλυτικά, στις μέρες μας, ο καλύτερος τρόπος προσωπικής έκφρασης θεωρείται η λήψη φωτογραφιών και βίντεο και η κοινοποίησή τους. Για αυτόν το λόγο, το Galaxy S20 FE διαθέτει κάμερα επαγγελματικού επιπέδου σε συνδυασμό με την κάμερα selfie 32 Megapixel με τεχνολογία tetra-binning που επιτρέπει την άμεση αποτύπωση μιας αξιομνημόνευτης εικόνας. 

 

Με τους μεγάλους αισθητήρες εικόνας του Galaxy S20 FE και την επεξεργασία πολλαπλών καρέ, η αποτύπωση ευκρινέστερων εικόνων – ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού- γίνεται απλά και άμεσα. Στη νυχτερινή λειτουργία, η επεξεργασία πολλαπλών καρέ σε συνδυασμό με τις ενσωματωμένες δυνατότητες ΑΙ, σταθεροποιεί τις λήψεις εν κινήσει, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Επιπλέον, το πανίσχυρο 30X Space Zoom του Galaxy S20 FE επιτρέπει τις λήψεις από πολύ μακριά. Καθώς η επεξεργασία και ο διαμοιρασμός φωτογραφιών και βίντεο είναι σημαντικές λειτουργίες για τους χρήστες, το Galaxy S20 FE διευκολύνει τη δημιουργία και επεξεργασία εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο, επαγγελματικού επιπέδου, σε πραγματικό χρόνο.

 

Για την καλύτερη έκφραση του προσωπικού στιλ, το Galaxy S20 FE κυκλοφορεί σε έξι χρώματα, για να συμπληρώσει κάθε ύφος και εμφάνιση, με χαρακτηριστικά στοιχεία από το design της κομψής σειράς Galaxy S20. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις περιλαμβάνουν τα Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy και Cloud White. Ακόμα, διαθέτει premium haze φινίρισμα που ελαχιστοποιεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις μουτζούρες.

 

Η Samsung εξόπλισε το Galaxy S20 FE με έναν προηγμένο επεξεργαστή και τη δυνατότητα συνδεσιμότητας 5G για να πετύχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Το Galaxy S20 FE είναι η ιδανική συσκευή για ομαλή πλοήγηση ή παρακολούθηση βίντεο, χάρη στην Infinity-O Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

 

Το Galaxy S20 FE συνδέεται απρόσκοπτα στο οικοσύστημα προϊόντων Galaxy, όπως για παράδειγμα με τα Galaxy Buds Live και το Galaxy Fit2.

 

Η Samsung εξόπλισε το Galaxy S20 FE με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4.500mAH  και δυνατότητα υπερ-ταχείας φόρτισης. Επιπλέον, το Galaxy S20 FE διαθέτει πιστοποίηση ΙΡ68 για ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη. 

 

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι οι χρήστες Galaxy θα λάβουν αναβαθμίσεις τριών γενιών του λειτουργικού συστήματος Android. Έτσι, το Galaxy S20 FE θα είναι ενημερωμένο με τις πιο σύγχρονες λειτουργίες και τα νεότερα συστήματα ασφαλείας της Samsung. 

 

Ξεκινώντας από τις 2 Οκτωβρίου 2020, το Galaxy S20 FE θα είναι ευρέως διαθέσιμο στο Samsung.com, και σε online καταστήματα παρόχων και συνεργατών. Οι προ-παραγγελίες για τα Galaxy S20 FE 5G και S20 FE ξεκίνησαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο Samsung.com. Πηγή