Η HP ανακοίνωσε το νέο της Spectre x360 14 και τη νέα σειρά Envy

Η HP Inc. παρουσίασε το HP Spectre x360 14, προσφέροντας τον συνδυασμό μιας συσκευής 15 ιντσών με την κινητικότητα ενός 13,5 ιντσών form factor για μία εξελιγμένη εμπειρία περιήγησης, ανάγνωσης, επεξεργασίας και προβολής. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η διευρυμένη σειρά επεξεργαστών Intel Core 11th Gen της HP και η σειρά ENVY.

Το Spectre x360 14 έχει δοκιμαστεί, συντονιστεί και επικυρωθεί ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις απαιτήσεις της πλατφόρμας Intel Evo, διασφαλίζοντας ότι πληροί τις προδιαγραφές hardware της Intel και τους βασικούς στόχους εμπειρίας για την απόκριση και άμεση αφύπνιση του υπολογιστή, καθώς και την γρήγορη φόρτιση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Spectre x360 14 έρχεται με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς που προσφέρει βελτίωση απόδοσης 34% και κέρδη απόδοσης 79% με ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe σε σχέση με το Spectre x360 13 του περασμένου έτους.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φτάνει έως και τις 17 ώρες συνεχούς χρήσης ενώ παρέχονται ταχύτερες δυνατότητες σύνδεσης (έως και τρεις φορές) με υποστήριξη Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης το Thunderbolt 4 για γρήγορη αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, όπως βίντεο, φωτογραφίες και ταινίες. Για την εύκολη μεταφορά μεταξύ συσκευών και λειτουργικών συστημάτων παρέχεται το HP Quick Drop. Με την υποστήριξη HP MPP 2.0 Tilt Pen και τη λειτουργία μαγνητικής σύνδεσης, το Spectre x360 14 είναι ιδανικό για δημιουργία και κατάλληλο για το Adobe Fresco, με εφαρμογές στα Adobe Creative Cloud, Premiere Rush, Premiere Pro, Creative Cloud Photography Plan και Acrobat Standard δωρεάν κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών.

Το Spectre x360 14 προσφέρει επίσης μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες και λειτουργίες λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμοστούν στις ανάγκες ενός χρήστη με βάση τις δραστηριότητες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε μια δεδομένη στιγμή.

Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Έξυπνο power management για την βελτιστοποίηση της παραγωγικότητα σας, με εξυπνότερες δυνατότητες ανίχνευσης τσάντας, χρησιμοποιώντας το Intel Dynamic Tuning για αποφυγή υπερθέρμανσης ή εξάντλησης της μπαταρίας όταν η συσκευή βρισκεται σε μια τσάντα και γρήγορη πρόσβαση στο all-in-one πληκτρολόγιο για το HP Command Center για να επιλέξετε εύκολα χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης προστασία της υγείας της μπαταρίας με το Adaptive Battery Optimizer.

  • Το Focus Mode για multitasking και παραγωγικότητα, μειώνοντας τις background εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, διατηρώντας παράλληλα την εφαρμογή που χρησιμοποιείται την συγκεκριμένη στιγμή φωτεινή. Αυτό βοηθά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας άλλα τμήματα της οθόνης που δεν χρησιμοποιούνται, κάτι που είναι επίσης ιδανικό για privacy.

  • Το AI Noise Removal με Intel GNA 2.0 με τεχνητη προσαρμοστική νοημοσύνη τεχνολογίας για έξυπνη ακύρωση θορύβου, για σίγαση οποιουδήποτε θορύβου στο παρασκήνιο σε εφαρμογές όπως Microsoft Teams και Zoom και audio inputs και outputs όπως ηχεία, ακουστικά και το μικρόφωνο.

  • Το Smart Sense στο HP Command Center, το οποίο βελτιστοποιεί και προσαρμόζει αυτόματα το σύστημα για καλύτερη απόδοση με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείται και την τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή.

  • Το Auto Color, η νεότερη ρύθμιση στο HP Display Control, αλλάζει αυτόματα στο βέλτιστο χρωματικό χώρο για την καλύτερη εμπειρία προβολής με βάση το περιεχόμενο που προβάλλεται. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα αλλάξει από τον χρωματικό χώρο DCI-P3 όταν παρακολουθείτε μια ταινία, σε sRGB για Internet browsing, σε Adobe RGB κατά την εκτύπωση και την απεικόνιση.

Επίσης διαθέσιμοι το φθινόπωρο είναι επιλεγμένοι φορητοί υπολογιστές HP Spectre και ENVY σχεδιασμένα για χρήστες που αναζητούν το καλύτερο σε απόδοση, ευελιξία και κινητικότητα. Αυτές οι συσκευές είναι:

  • HP Spectre x360 13: Ακόμη πιο ισχυρό με επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς και γραφικά Intel Iris Xe, με βελτίωση απόδοσης CPU 35% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά για την αντιμετώπιση απαιτητικών εργασιών όπως επεξεργασία φωτογραφιών ή δημιουργία 3D με διάρκεια ζωής μπαταρίας 16,5 ώρες.
  • HP ENVY x360 13: Με επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς και γραφικά Intel Iris Xe, το προσαρμοστικό, φορητό design αυτού του convertible υπολογιστή είναι ιδανικό για creators που εργάζονται από το σπίτι, με υποστήριξη HP MPP 2.0 Tilt Pen, έως και 12,75 ώρες της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και privacy features, όπως κλείστρο κάμερας, ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σίγαση μικροφώνου και κουμπί HP Sure View ενσωματωμένο στο all-in-one πληκτρολόγιο.
  • HP ENVY 13: Ενημερωμένο με επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς και γραφικά Intel Iris Xe , αυτή η κομψή και ισχυρή συσκευή διαθέτει αναλογία οθόνης προς σώμα 88%, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 13 ώρες, οθόνη UHD έως 4K, γρήγορη σηματοδότησης δεδομένων και έξοδο οθόνης 5K με σύνδεση Thunderbolt 4 και Wi-Fi 6.

Επίσης νέο στη σειρά Spectre είναι το HP Spectre x360 13 με 5G, με έως και 4 φορές υψηλότερες ταχύτητες download και έως και 2,8 φορές καλύτερη κάλυψη με το HP Dynamic Range.

«Η φορητότητα των υπολογιστών αποκτά νέο νόημα, καθώς οι σημερινοί χρήστες απαιτούν συσκευές που μπορούν να φιλοξενήσουν μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης και περιβάλλοντος εντός των σπιτιών τους», δήλωσε ο Kevin Frost, Global Lead και General Manager, Consumer Personal Systems, HP Inc. «Η HP ακούει τους χρήστες της σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας το πιο έξυπνο Spectre – σχεδιασμένο για απρόσκοπτη προσαρμογή και πρόβλεψη των αναγκών και των απαιτήσεων των χρηστών, από έξυπνες δυνατότητες ήχου, όπως το AI Noise Removal για πιο καθηλωτικές και ελκυστικές κλήσεις Zoom, σε λύσεις όπως Smart Sense που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις στη συσκευή για βελτιωμένη απόδοση».

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή