Ειδική προσφορά από την ESET για online προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών

Το 2020, η έναρξη της σχολικής χρονιάς θα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Η πανδημία του COVID-19 έχει αλλάξει δραματικά την εκπαιδευτική εμπειρία τόσο για τα παιδιά σχολικής ηλικίας όσο και για τους φοιτητές του πανεπιστημίου.

Για πολλούς, οι εικονικές αίθουσες διδασκαλίας αντικατέστησαν μέσα σε μια νύχτα τις φυσικές αίθουσες, μετατρέποντας τα σαλόνια σε αίθουσες διδασκαλίας και ανατρέποντας τα δεδομένα για τα υπάρχοντα τεχνολογικά συστήματα.

Είτε επιστρέφουν στο σχολείο με φυσική παρουσία είτε εικονικά, είναι σημαντικό οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι διαχειριστές να παραμείνουν προστατευμένοι από τις διαδικτυακές απειλές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ESET, εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο διεθνώς, ανακοίνωσε ειδική έκπτωση 50% για τη λύση online προστασίας ESET Internet Security.

Το ESET Internet Security προσφέρει προηγμένη προστασία από χάκερς, απάτες και κακόβουλα προγράμματα και αποτελεί ένα σύστημα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων που προστατεύει από όλους τους τύπους διαδικτυακών και offline απειλών. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Προστασία σε πολλαπλές πλατφόρμες– Παρέχει προστασία σε όλες τις συσκευές είτε πρόκειται για Mac, Windows, Android ή Linux με μία μόνο άδεια.

Προστασία προσωπικών δεδομένων – Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή και τη χρήση των δεδομένων για κακόβουλους σκοπούς.

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές – Προστατεύει αυτόματα τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και προσφέρει ειδικό ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές πληρωμές και την πρόσβαση σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Anti-theft χαρακτηριστικά – Παρακολουθεί και εντοπίζει τον υπολογιστή σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής και εντοπίζει τους διαρρήκτες μέσω της ενσωματωμένης κάμερας του φορητού υπολογιστή.

Ασφαλής επικοινωνία με άλλους χρήστες – Προστατεύει την webcam και τον οικιακό router από εισβολείς και επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν τις έξυπνες συσκευές τους για κενά ασφαλείας.Πηγή