Έναρξη συνεργασίας της Intersys με την Imerys Greece στον τομέα της διαχείρισης εκτυπώσεων

Η Intersys ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας τριετούς διάρκειας με την εταιρεία Imerys Greece, για την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS). 

 

Το Intersys MPS αποτελεί πρακτική που συνεισφέρει αποδεδειγμένα στην εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο και το μέγεθος τους. Βασική πολιτική του Intersys MPS, είναι η τακτική ενημέρωση του συνεργάτη μας σε κάθε στάδιο για την απόδοση της λύσης, το ποσοστό εξοικονόμησης και τα πρακτικά οφέλη που απολαμβάνει, για να έχει πλήρη διαφάνεια της επένδυσης.

 

Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση της Intersys, στον σχεδιασμό και παροχή εξειδικευμένων λύσεων εκτύπωσης -σε συνεργασία με την Canon-  εξασφαλίζει στους συνεργάτες της σημαντικά πλεονεκτήματα όπως: δραστική μείωση του κόστους, αυξημένη ασφάλεια και έλεγχο -μέσω κεντρικής διαχείρισης- του εκτυπωτικού στόλου και αύξηση της παραγωγικότητας. 

 

Ήδη υλοποιήθηκε αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών στα κεντρικά  γραφεία και στα σημεία παραγωγής πανελλαδικά, με πολυμηχανήματα Canon και παράλληλη εφαρμογή του λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW, το οποίο επιτρέπει την ενιαία, συστηματική, απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση του εκτυπωτικού εξοπλισμού.

 

Η Imerys αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό πρωτογενώς επεξεργασμένου περλίτη και τον μεγαλύτερο εξαγωγέα μπεντονίτη παγκοσμίως. Με τη συνεργασία αυτή, η Intersys ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά ως ένας από τους πιο αξιόπιστους MPS providers και διευρύνει την παρουσία της στον κλάδο της Βιομηχανίας και Ενέργειας.

 

 Πηγή