Σύσκεψη Ψωμιάδη,Γκουντενούδη,Λαπόρδα για την δημιουργία νέων κλινικών

Η δημιουργία νέων κλινικών (Παιδιατρικής και Χρόνιων Παθήσεων), καθώς τα οικονομικά του Νοσοκομείου Γουμένισσας τέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδη, με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρ. Γκουντενούδη, το δήμαρχο Παιονίας, Αθ. Λαπόρδα και τον διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Μ. Αρκούδα.


«Έμεινα έκπληκτος από την αγάπη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προς τους ασθενείς, την άψογη συνεργασία εργαζομένων και διοίκησης. Διαπίστωσα ταύτιση απόψεων του δήμου, της διοίκησης, των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας να συνεχίσει το νοσοκομείο αναβαθμισμένο τη λειτουργία του.


Στηρίζουμε τις τεκμηριωμένες  προτάσεις τους και θα φτάσουμε μέχρι το Υπουργείο για το θέμα αυτό. Εάν κάποιοι μιλούν για κατάργηση ερήμην των τοπικών κοινωνιών, εμείς απαντούμε με αναβάθμιση», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.


Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, δήλωσε ότι «συμφωνήσαμε απόλυτα στην ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του νοσοκομείου. Η τοπική κοινωνία το χρειάζεται και το απαιτεί. Δεν πρέπει να αφήσουμε χωρίς νοσοκομείο την πολυπληθή περιοχή της Παιονίας και ειδικά της Γουμένισσας, που δέχεται πολλούς επισκέπτες».