Συνεχίζεται η περιοδεία του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Θεσσαλονίκη

panagiotis-kouroumplis

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η περιοδεία του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο κ. Κουρουμπλής έτυχε μίας ένθερμης ευχαριστίας από την μητέρα της μικρής Ραφαέλας, η ιστορία της οποίας συγκίνησε τους πάντες. Η κ. Αντιγόνη Γάτου, κατά την άφιξη του υπουργού στο χώρο του νοσοκομείου, γονάτισε και φίλησε τα χέρια του κ. Κουρουμπλή σε ένδειξη ευχαριστίας για την συμβολή του ίδιου στη μεταφορά της κόρης της σε κλινική της Γερμανίας.

Η μικρή Ραφαέλα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου έπειτα από επέμβαση λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη σε τροχαίο. Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για την ιστορία της μικρής και έδωσε εντολή να μεταφερθεί άμεσα στο Helios Clinic της Γερμανίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που προέκυψε.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου πραγματοποίησε τα εγκαίνια της Μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρικής Θερμικής Ενέργειας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ).

Σήμερα Τρίτη, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, αυτή την ώρα, βρίσκεται στο Γ.Ν «Γ. Παπανικολάου» όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, εκπροσώπους των εργαζομένων και συλλόγους ασθενών.