Συλλυπητήρια ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Β’ Αθηνών, Γιώργου Δαλακούρα

Συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην βουλευτή Β’ Αθηνών Γιώργο Δαλακούρα εκφράζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή Β’ Αθηνών Γιώργο Δαλακούρα. Αυτοδημιούργητος και ευπατρίδης, υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς για τη Ναυτιλία εφοπλιστές, ενώ διακρίθηκε σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιήθηκε. Τίμησε την παράταξή μας ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ως ένας από τους πρώτους Έλληνες ευρωβουλευτές, ενώ υπηρέτησε τα ελληνικά συμφέρονται και μέσα από μια σειρά θέσεων ευθύνης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η παρακαταθήκη του Γιώργου Δαλακούρα για μια Ελλάδα ισχυρή, καινοτόμα και ανοιχτή στις νέες προκλήσεις θα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγή