Κομοτηνή- Σ.Λιβανός: Η Θράκη παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης Χριστιανών και μουσουλμάνων

Τις επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις που επιφέρει η εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην αγροτική μας οικονομία, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός στη Συνδιάσκεψη για τη νέα ΚΑΠ που έγινε στην Κομοτηνή τονίζοντας ότι: “Η Θράκη αποτελεί πραγματικό παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης Χριστιανών και μουσουλμάνων”.

Σ.Λιβανός: Η Θράκη μπορεί να αποτελέσει και παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης
Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Λιβανός σημείωσε: “Βρισκόμαστε σήμερα στη Θράκη, εδώ που ξεκινάει η Ελλάδα μας. Ξεκινάει, δεν τελειώνει. Εδώ είναι το σύνορο και η αρχή της Ευρώπης” για να επισημάνει λίγο αργότερα ότι: “Η Θράκη με τον φυσικό πλούτο που διαθέτει μπορεί να αποτελέσει και παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, συνδυάζοντας την εξαιρετικής ποιότητας πρωτογενή παραγωγή, με το φυσικό της κάλος και το τεράστιο πολιτιστικό, ιστορικό απόθεμα που διαθέτει”. Όπως είπε ο κ. Λιβανός με τη διαβούλευση που γίνεται για τη νέα ΚΑΠ την οποία χαρακτήρισε εθνική επιτυχία, “συνδιαμορφώνουμε όλοι μαζί το κοινό μας σχέδιο για το κοινό μας μέλλον”.

Διαβάστε εδώ τις επτά μεταρρυθμίσεις που επιφέρει η ΚΑΠ σύμφωνα με τ τον Υπουργό Σ.Λιβανό:29-07-2021 ΔΤ Λιβανός – ΚΑΠ- Κομοτηνή- Ομιλία

Νωρίτερα, στην Ξάνθη ο Σπήλιος Λιβανός υποστήριξε ότι “η Κατασκευή, μέσω ΣΔΙΤ, ενός από τα μεγαλύτερα αρδευτικά έργα της χώρας Θα αρδεύει 56.000 στρέμματα Αγροτικής γης” και ότι “θα αλλάξει τη μορφή στην πεδιάδα της Ξάνθης και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της”.

Διαβάστε εδώ:29-07-2021 ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-ΝΕΣΤΟΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγή