Ευχαριστίες στην Κυβέρνηση από την μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα

«Στόχος της Κυβέρνησης είναι να στηριχθούν όλες οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα όπως αυτή με την εννιάχρονή που λιποθύμησε έξω από φούρνο της Ρόδου, από την πείνα» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης που βρίσκεται στη Ρόδο.
Ο κ. Σταμάτης, συναντήθηκε το πρωί με την μητέρα των δύο κοριτσιών, προτείνοντας τρόπους συμπαράστασης της πολιτείας στο πρόβλημα της ανεργίας που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή.
Ο κ. Σταμάτης, μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα της οικογένειας ενημερώθηκε μέσω του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ρόδου «Αγία Σοφία» Σοφία Μανιά και κατόπιν ενημέρωσε την γυναίκα πως βρέθηκε δουλειά τέτοια, που αφ΄ενός δεν θα την απομακρύνει στο διάστημα της ημέρας από το σπίτι της, αλλά παράλληλα θα της εξασφαλίσει και τα επιδόματα που δικαιούται.
Την ίδια ώρα η μητέρα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άμεση παρέμβαση της πολιτείας εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στην Κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς της εξασφαλίστηκε εργασία αλλά και η δίμηνη παράταση της ανεργίας της, ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες της και για την αμέριστη συμπαράσταση που βρήκε από την κοινωνία της Ρόδου τονίζοντας πως «στα δύσκολα οι ΄Ελληνες ενώνονται παρά τις όποιες διαφορές τους χωρίζουν».

Πηγή