Επίθεση με βιτριόλι: «Να υπάρχει αστυνόμευση με ταχεία αντίδραση στους εξωτερικούς χώρους» – «Αλύγιστο πάθος για ζωή από την Ιωάννα»

Καθημερινά προστίθενται νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η δίκη για την οποία επαναλαμβάνεται στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά την προ ημερών διακοπή της, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις 6».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για την εξέλιξη της υπόθεσης ώστε να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές» σημείωσε ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς για το πώς θα γινόταν λ.χ. να αποτραπεί η εν λόγω ιστορία, είπε ότι «θα πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση με ταχεία αντίδραση στους εξωτερικούς χώρους, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα».

«Αυτό που πρέπει σαν Πολιτεία να δούμε σοβαρά, είναι να μην μπορεί κάποιος να προμηθεύεται έτσι εύκολα τέτοιου είδους υλικά (π.χ. βιτριόλι)» είπε ακόμα ο κ. Ρήγας.

«Διακρίνουμε μια κοπέλα με αλύγιστο πάθος για ζωή, και αυτό πρέπει να έχουμε όλοι ως παράδειγμα για όσα εμπόδια κι αν μας έρθουν» είπε από την πλευρά της, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγή