«Ό,τι είμαι σήμερα το οφείλω στον Ολυμπιακό»

Πανευτυχής για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Xoσέ Χολέμπας, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV ο 36χρονος αριστερός φουλ μπακ επισήμανε πως ό,τι είναι σήμερα το οφείλει στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Moυ έρχονται πολλές αναμνήσεις από την πρώτη μου θητεία, οφείλω να ομολογήσω, καθώς έμεινα εδώ τέσσερα χρόνια.

Κι ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια για να είμαι ειλικρινής. Το πιο εντυπωσιακό γκολ που θυμάμαι με τον Ολυμπιακό ήταν κόντρα στον ΟΦΗ. Γιατί ήταν ένα γκολ από το πουθενά.

Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Champions League. Ήταν πολύ ξεχωριστό συναίσθημα επειδή έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Ντόρτμουντ. Οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν “μαχαιριά” στην καρδιά τους. Ένιωσα υπέροχα.

Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν. Γνωρίζω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι πραγματικά υπέροχοι.

Πρέπει να πω ότι είναι πάντα εξαιρετικοί. Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απεριόριστα. Με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα.»Πηγή