Χωρίς προπονητές στην Αυστραλία Ναδάλ και Τιμ

Χωρίς τους προπονητές τους θα αγωνιστούν στο Όπεν της Μελβούρνης, πρώτο Γκραν Σλαμ τουρνουά της χρονιάς, οι Ράφα Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ, για διαφορετικούς λόγους.

Ο προπονητής του Ναδάλ Κάρλος Μόγια τόνισε ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία λόγω των αυστηρών υγειονομικών περιορισμών.

«Αφού μιλήσαμε με τον Ράφα, αποφασίσαμε ότι δεν θα ταξιδέψω στην Αυστραλία με την ομάδα. Θα παρακολουθήσω το τουρνουά από το σπίτι και θα μείνω με την οικογένεια, τους γονείς και τα παιδιά μου, λόγω της ευαίσθητης κατάστασης που ζει η Ισπανία με τον ιό. Καλή τύχη στην ομάδα», είπε ο Μόγια.

Αντίθετα, ο προπονητής του Τιμ, Νικολά Μασού, δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία επειδή διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19.

«Πριν απογειωθούμε ενημερωθήκαμε από τον προπονητή μας ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο Νίκο θα κάνει εκ νέου τεστ σε λίγες μέρες. Ελπίζουμε ότι θα είναι αρνητικός και θα μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα», δήλωσε ο Τιμ.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Αυστραλίας, οι τενίστες που εισέρχονται στη χώρα θα παραμένουν για 14 ημέρες σε καραντίνα και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 21 ΦεβρουαρίουΠηγή