Φωνές στην Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία στο ντέρμπι

Η Ρεάλ νίκησε την Μπαρτσελόνα με 3-1 στο «Καμπ Νου» και πήρε… ανάσα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ισπανία και Champions League, όμως οι Καταλανοί διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του ρέφερι Μαρτίνεθ Μουνουέρα.

Το μεγαλύτερο μέρος των παραπόνων έχει να κάνει με την απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι σε τράβηγμα του Λανγκλέ στον Σέρχιο Ράμος, με τον Ρόναλντ Κούμαν και τους παίκτες του να ισχυρίζονται πως δεν είναι δυνατόν σε κάθε απλή επαφή να καταλογίζεται παράβαση.

Μετά τον αγώνα, ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Μουνουέρα.«Γιατί; Γιατί; Είδες τον αγώνα με τη Χετάφε την περασμένη εβδομάδα; Το VAR είναι πάντα εναντίον μας», του είπε ο Κούμαν την ώρα που του έδινε το χέρι για την καθιερωμένη χειραψία.

Ήταν τόσο εκνευρισμένος, μάλιστα, ώστε συνέχισε και στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν καταλαβαίνω το VAR. Αυτά τα τραβήγματα συμβαίνουν πάντα στην περιοχή. Δεν έχουμε ευνοηθεί ούτε σε μια φάση σε πέντε παιχνίδια. Δεν άξιζε να χάσουμε κατ΄ αυτόν τον τρόπο», είπε.Πηγή