«Φιλική» ισοπαλία (1-1) των Ελπίδων στη Δανία

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Gladsaxe Stadion» η Εθνική Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δανία δείχνοντας καλά στοιχεία για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, δεδομένης της αγωνιστικής απραξίας των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών της.

Οι Δανοί πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ίσακσεν και το διατήρησαν στο πρώτο ημίχρονο, για να φτάσει η ελληνική ομάδα στην ισοπαλία με σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη στο 57΄. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σίμος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, οι αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο κρατήθηκε κι ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με αρχική ενδεκάδα τους: Τζολάκης, Λυρατζής, Τσαούσης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εμμανουηλίδης, Σουρλής, Ιωαννίδης, Μπότος, Χριστόπουλος Ευ.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξαν και οι, Μανδάς, Σαρδέλης, Χριστόπουλος Ι., Κανελλόπουλος, Γρίβας, Ζαγαρίτης, Κούτσιας, Σιατούνης, Λόλης, Λιάσος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης.Πηγή