Το Kicker στέλνει τον Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα παραμείνει στην Ελλάδα αλλά αντί για πράσινη θα φορά κίτρινη φανέλα τη νέα περίοδο, σύμφωνα με το περιοδικό Kicker.

«Πριν από τέσσερις ημέρες το kicker ανέφερε ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι πολύ ακριβός για τον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός και τώρα ο παίκτης της Χοφενχάιμ πρόκειται να πουληθεί, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο Σέρβος πρόκειται να μετακομίσει στην ΑΕΚ», αναφέρει το έγκυρο γερμανικό έντυπο.

«Οι νυν Κυπελλούχοι Ελλάδας (Παναθηναϊκός) δεν είχαν τα οικονομικά μέσα για να τον κρατήσουν, ειδικά από τη στιγμή που η Χόφενχαϊμ, η οποία εξαρτάται από τα έσοδα από μεταγραφές, δεν ενδιαφερόταν γι΄ άλλον δανεισμό αλλά θα ήθελε να πουλήσει τον παίκτη».

Και στο δημοσίευμα προστίθεται:

«Η ΑΕΚ είχε ήδη ενδιαφερθεί για τον Γκασίνοβιτς τον χειμώνα, αλλά άργησε γιατί οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό είχαν ήδη προχωρήσει πολύ.

Η Χόφενχαϊμ ελπίζει σε αμοιβή μεταξύ δύο και τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη που έφτασε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Αύγουστο του 2020 σε αντάλλαγμα με τον Στίβεν Τσούμπερ, που αναζητούσε νέα προοπτική στην Άιντραχτ.

Περίεργο: Στο μέλλον οι δύο τους μπορεί να είναι συμπαίκτες, γιατί ο Ελβετός έχει μετακομίσει εδώ και καιρό στην Ελλάδα, όπου αγωνίζεται στην ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο εκεί μέχρι το 2023».Πηγή