Το ΥΓΕΙΑ ανανέωσε τη χορηγία προς την ΕΟΕ γι΄ άλλα τέσσερα χρόνια

Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει, υπαγορεύει ένα από τα αξιώματα του αθλητισμού και σε αυτό το πλαίσιο, το νοσηλευτικό Ίδρυμα ΥΓΕΙΑ ανακοίνωσε την ανανέωση του χορηγικού προγράμματος στήριξης των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής γι΄ άλλα τέσσερα έτη.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα (8/12), στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε επί τούτω στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Λούρος» του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Το πρόγραμμα στήριξης του ΥΓΕΙΑ περιλαμβάνει δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών όλων των αθλητών που υποστηρίζει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει την προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, το 2024.

Το ΥΓΕΙΑ, ήδη από το 2018, στηρίζει ενεργά τις προσπάθειες των αθλητών καλύπτοντας δωρεάν τις υγειονομικές ανάγκες τους, ως Υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

«Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζουμε, επιδιώκουμε να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στην κοινωνία, όχι ως παρατηρητής, αλλά ως αναπόσπαστο τμήμα της», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, Ανδρέας Καρταπάνης.

«Η κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που μπροστά στα μάτια ολόκληρου του κόσμου σηκώνουν περήφανα την Ελλάδα ψηλά, όπως έκαναν και πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020, αποτελεί ουσιαστικό δείγμα της κουλτούρας μας, που αναδεικνύει τον διαχρονικό ρόλο του ΥΓΕΙΑ ως ενεργός εταιρικός πολίτης».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,  Σπύρος Καπράλος, επισήμανε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη συνέχιση της συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με το ΥΓΕΙΑ έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι».

Και ο κ. Καπράλος συμπλήρωσε: «Η στήριξη του ΥΓΕΙΑ στους αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας για το Τόκιο ήταν έμπρακτη και ήταν πολλές οι περιπτώσεις που αθλητές και αθλήτριες χρησιμοποιήσαν τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, είτε για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, είτε για νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις. Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες όλων των μελών της ομάδας, προς εσάς αγαπητέ Πρόεδρε αλλά και προς το εξαιρετικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για όλα όσα κάνατε για τους αθλητές μας».Πηγή