Την Παρασκευή τα λένε Αδαμίδης – Ξενίδης

Ο Σταύρος Αδαμίδης επιστρέφει την Παρασκευή από το Ντουμπάι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον έλληνα υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός γκρουπ παλιών παραγόντων της Ένωσης καθώς και σπουδαίων παλαίμαχων άσος της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εφημερίδας ο έλληνας ενδιαφερόμενος είναι ο Βασίλης Ξενίδης, επιχειρηματίας που παρακολουθεί φανατικά την Ένωση. Ήταν μάλιστα και κάτοχος διαρκείας στη Θύρα 18 του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας προς το τέλος της δεκαετίας του ’80.

Ο Βασίλης Ξενιάδης, που κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, διοικεί έναν όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της ναυτιλίας και των πηγών ενέργειας.

Η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ θα είναι η πρώτη του επίδοξου επενδυτή με τον Σταύρο Αδαμίδη μετά την πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την περασμένη εβδομάδα.

Αν τελικά ο Ξενίδης πείσει τον Αδαμίδη και αναλάβει τα ηνία της ομάδας, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι στο νέο ΔΣ θα μπουν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με τα ονόματα των Μαύρου, Παπαιωάννου, Μανωλά, Τσιάρτα, Κασάπη, Ατματσίδη, να έχουν σοβαρές πιθανότητες να βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.