Σφοδρή επίθεση Τεμπάς στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Χαβιέρ Τεμπάς ήταν πολύ σκληρός απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μέσω του προφίλ του στο Twitter, ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας στράφηκε εναντίον του παρισινού συλλόγου, και γενικά εκείνων που ορίζει ως «συλλόγους-κράτη».

Αυτό το καλοκαίρι η Παρί μπόρεσε να υπογράψει τους Ασράφ Χακίμι και Τζίτζι Ντοναρούμα, αλλά κατάφερε επίσης να αρπάξει από το ισπανικό πρωτάθλημα πρωταθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Σέρχιο Ράμος και, φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι.

«Οι σύλλογοι-κράτη είναι τόσο επικίνδυνοι για το ποδοσφαιρικό οικοσύστημα όσο και η European Super League. Έχουμε επικρίνει τη Super League επειδή καταστρέφει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είμαστε εξίσου επικριτικοί με την Παρί Σεν Ζερμέν».

Αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση του προέδρου της La Liga, απέναντι σε έναν σύμμαχο πρώτης γραμμής που επίσης είχε ταχθεί ενάντια στο αμφιλεγόμενο πρότζεκτ ενός νέου ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ.

«Οι απώλειες από την Covid-19 πάνω από 300 εκατομμύρια, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά στη Γαλλία μειωμένα κατά 40%: πώς πληρώνουν 500 εκατομμύρια σε μισθούς; Μη βιώσιμο!», ολοκλήρωσε το tweet του ο Τεμπάς.Πηγή