Συνεχίζει με Φέστα στον πάγκο η Λαμία

Η Λαμία εκτίμησε την προσφορά του Τζανλούκα Φέστα, ο οποίος την ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλά κατάφερε να τη διατηρήσει στη Σούπερ Λίγκα μέσω των μπαράζ παραμονής/ανόδου, απέναντι στη Βέροια.

Ως εκ τούτου ο σύλλογος της Φθιώτιδας δεν είχε κανένα λόγο για να μην ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού κι αυτό έπραξε, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φέστα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Gianluca Festa. Ο κ. Festa, με το ήθος και την εργατικότητά του, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Super League 1, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Συνεργάτες του κ. Festa είναι:
Βοηθός Προπονητής ο κ. Αντωνόπουλος Θεόδωρος
Γυμναστής ο κ. Παντελίδης Σάκης
Προπονητής Τερματοφυλάκων ο κ. Νάσης Παναγιώτης
Γυμναστής Αποκατάστασης ο κ. Κουκούλης Σπύρος

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Διευθυντή κ. Κασναφέρη Γεώργιο.
Συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα Scouting αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος Δημήτριος.

Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Συρογιάννης Γιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Ζαγκανάς Γεώργιος.

Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Miroslav Stojnic για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».Πηγή