Συνεργασία Ολυμπιακού με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν σχετικό μνημόνιο, ενώ σημειώνεται από ότι ήδη ορισμένοι ποδοσφαιριστές από τη σαουδαραβική αυτή χώρα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις τους Ρέντη και κάνουν προπονήσεις στα τμήματα υποδομής της πειραϊκής ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί ξανά συνάπτοντας αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας “Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)”.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο του προγράμματος “Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)”. Η συνεργασία αυτή έχει αποκλειστικό χαρακτήρα για την Ελλάδα και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς στο μέλλον.

Στην Ελλάδα ταξίδεψε για τον σκοπό αυτό ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του υπουργείου αθλητισμού, ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του κ. Hisham Tashkandy, προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Hisham Tashkandy και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Λίνα Σουλούκου, υπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνία έπαιξε ο συνεργάτης στην Ελλάδα του υπουργείου αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, κ. Βασίλης Παναγιωτάκης.

Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδαράβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού».Πηγή