Συμμετέχει κανονικά στο US Open η Οσάκα

Τη συμμετοχή της Ναόμι Οσάκα στο επερχόμενο US Open προανήγγειλε η ομάδα της κορυφαίας τενίστριας με δηλώσεις που έκανε στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία δεν είχε εγγραφεί στο τουρνουά και είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί στην διοργάνωση, η οποία ξεκινά στις 31 Αυγούστου και θα διεξαχθεί με αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ωστόσο, η ομάδα της 22χρονης έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και με δηλώσεις που έγιναν στο Reuters ξεκαθάρισε ότι η Οσάκα ότι θα συμμετέχει κανονικά στο κορυφαίο Grand Slam.

Επίσης, θα λάβει μέρος στο Western and Southern Open, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σινσινάτι, αλλά εφέτος μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη φέτος και το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου.

Νωρίτερα σήμερα (30/07), η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου αυτή την περίοδο, Άσλεϊ Μπάρτι, ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο US Open λόγω ανησυχιών για την πανδημία.

Η Οσάκα, έπαιξε για τελευταία φορά τένις τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα συμμετείχε στουες προκριματικούς του Fed Cup εναντίον της Ισπανίας.Πηγή