Συγγενείς, φίλοι και απλοί φίλαθλοι αποθέωσαν τον Στέφανο Ντούσκο στο αεροδρόμιο

Την αποθέωση γνώρισε το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος Ντούσκος κατά την άφιξή του στην Ελλάδα με την υπόλοιπη αποστολή της κωπηλασίας.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του απλού σκιφ ήταν λογικό και επόμενο να συγκεντρώσει επάνω του όλα τα βλέμματα. Οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και πλήθος κόσμου τον περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και με το που έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και συνθήματα, ενώ το ίδιο συνέβη και με όλους τους συναθλητές του, τις Κυρίδου και Μπούρμπου που βρέθηκαν στον τελικό, αλλά και των άλλων αθλητών.

Ορισμένοι από τους ανθρώπους που περίμεναν τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο τον σήκωσαν στα χέρια, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μην κρύβει τη συγκίνησή του με την αποθεωτική υποδοχή που του έγινε.

Οι εκδηλώσεις μάλιστα θα συνεχιστούν την Δευτέρα (2/08) στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Ιωάννινα, μιας και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Ντούσκος θα τιμηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης από τους αρμόδιους φορείς, για την τεράστια επιτυχία του την ιαπωνική πρωτεύουσα.

Προτεινόμενα για εσάςΠηγή