Στην Αλκμάαρ ο Βαγγέλης Παυλίδης

Από τη Βίλεμ στην πολύ πιο ισχυρή και πρωταγωνίστρια της Eredivisie, Αλκμάαρ….

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να ζει το ολλανδικό «όνειρο» ολοκληρώνοντας σήμερα τη μεταγραφή του στην ΑΖ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών.

Εντός των επόμενων ημερών ο Παυλίδης θα έχει μαζί του στην Αλκμάαρ και τον αδερφό του Βασίλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε κι ετοιμάζεται να υπογράψει κι αυτός στο σύλλογο της Eredivisie.

Μετά τις υπογραφές, ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλκμάαρ. 

-Είσαι χαρούμενος με τη μεταγραφή σου; «Ναι φυσικά, ήθελα να έρθω στην Άλκμααρ. Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό».

-Γιατί διάλεξες την AZ; «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ολλανδία. Τα πήγαν εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και οι παροχές που σου παρέχει το κλαμπ, το στάδιο, το προπονητικό κέντρο είναι υπέροχα και θέλω να παίξω στο Europa League».

-Έχουμε στην ομάδα τον Παντελή Χατζηδιάκο, μίλησες μαζί του πριν έρθεις; «Ναι μιλήσαμε αρκετά πριν υπογράψω. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί του και περιμένω να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο».

-Πέρυσι ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, φέτος θα είσαι εσύ; «Δεν το ξέρω. Ελπίζω η ομάδα να τα πάει καλά και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».Πηγή