Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα παραμείνει στην Ελλάδα αλλά αντί για πράσινη θα φορά κίτρινη φανέλα τη νέα περίοδο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

O 27χρονος Σέρβος βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα και σήμερα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά την μεταγραφή του στην Ένωση, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις της Χόφενχαϊμ και του ίδιου.

Αν το εγχείρημα ολοκληρωθεί, θα κοστίσει πάνω από 3.000.000 ευρώ και προστίθεται στο ήδη καταβληθέν ποσό των 1,6 εκ. ευρώ στην Άιντραχτ για την απόκτηση του Τσούμπερ.

Ο Γκατσίνοβιτς έφυγε από την πατρίδα του και τη Βοϊβοντίνα σε ηλικά 20 ετών (είχε κατακτήσει το Κύπελλο το 2014) με προορισμό την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Κατάκτησε το Κύπελλο Γερμανίας το 2018 και το 2020 δόθηκε ως αντάλλαγμα στη Χόφενχαϊμ για τη μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ.

Το πέρασμα του Γκατσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ δεν είχε ανάλογη επιτυχία καθώς δεν κατάφερε ποτέ να εξασφαλίσει θέση βασικού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2022, με τον οποίο κατάκτησε το τρίτο Κύπελλο της καριέρας του.

Ήταν μέλος της χρυσής φουρνιάς της εθνικής Νέων της Σερβίας που κατάκτησε το EURO U19 το 2013 και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 το 2015.Πηγή