Σκωτσέζοι και Ουαλοί επιστρέφουν σε γήπεδα με πλήρη χωρητικότητα

Πλήθος κόσμου επιτρέπεται να επιστρέψει στα γήπεδα της Σκωτίας και της Ουαλίας, αφού η κατάσταση εναρμονίστηκε με εκείνη στην Αγγλία.

Οι Αρχές της Σκωτίας τον περασμένο μήνα εισήγαγαν κανόνες για την Covid-19, που περιόριζαν τις συμμετοχές σε εκδηλώσεις στα 500 άτομα. Η Premiership της Σκωτίας σταμάτησε στη συνέχεια για τις χειμερινές διακοπές της, αφού έπαιξε έναν γύρο αγώνων σε σχεδόν άδειους χώρους.

Η συνάντηση της Σέλτικ και της Χιμπέρνιαν, τη Δευτέρα (17/1), θα είναι ο πρώτος αγώνας ενός από αυτούς τους γύρους που αναβλήθηκαν, με τους περισσότερους συλλόγους της κορυφαίας κατηγορίας να συνεχίζουν την επόμενη Τρίτη.

Στην Ουαλία δεν θα υπάρχουν περιορισμοί από αυτό το Σάββατο, λόγω της μείωσης του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού. Εν τω μεταξύ, ο εντός έδρας αγώνας της Μπέρνλι με τη Λέστερ το Σάββατο είναι ο τελευταίος αγώνας της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ που αναβάλλεται, με μια σειρά κρουσμάτων Covid-19 και τραυματισμούς εντός του στρατοπέδου των γηπεδούχων.

Επίσης, είναι το 20ό παιχνίδι της κορυφαίας κατηγορίας που αναβάλλεται αυτή τη σεζόν λόγω του ιού. Η Μπέρνλι είχε ήδη τους αναβληθέντες αγώνες με Γουότφορντ, Άστον Βίλα και Έβερτον λόγω κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ των αντίπαλων ομάδων.Πηγή