Σκληρή απάντηση ΠΑΟΚ-Γκαγκάτση στις καταγγελίες Καραπαπά

Το δικαστική οδό πρόκειται ν΄ ακολουθήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε επίσημα, σχετικά με τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, γι΄ απόπειρα δωροδοκίας του γκολκίπερ του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη από άνθρωπο που ενεργούσε για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το δρόμο της δικαιοσύνης επιλέγει ν΄ ακολουθήσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε την Δευτέρα εναντίον του Μάκη Γκαγκάτση, ο Κώστας Καραπαπάς

Η απάντηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρειι: «Συμφωνούμε να ανοίξουν τα τηλέφωνα, μαζί με τις κάμερες και τις παράλυτες πόρτες του Καραϊσκάκης. Μα πιο πολύ θα φροντίσουμε να ανοίξουν οι πόρτες του Εισαγγελέα -που ελπίζουμε να είναι τετράφυλλες- για να χωρέσει και ο Καραπαπάς και οι αλητείες του. Το βρώμικο στόμα του θα προσέξει πλέον πώς το ανοίγει όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ με τις φαντασιώσεις του».

Σκληρή ήταν και η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση: «Το παιδοβουβαλάκι τόλμησε να πιάσει στο συνήθως γεμάτο με χοληστερίνη στόμα του τον ΠΑΟΚ κι εμένα, υπερασπιζόμενος τη νέα του αγαπημένη (μετά τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Προς τον δούλο της κοιλιάς και αρκετών άλλων «απολαύσεων» έχω να του πω πως οι μαύρες σακούλες λογικά φτάνουν από τον Πειραιά για να πληρωθεί το έξτρα πριμ που τάξατε, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η ΑΑΔΕ ή τελοσπάντων κάποια αρχή του κράτους που ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας.

Βομβαρδίσατε το πρωτάθλημα με τον Σπάθα του 2020 όπως κάνατε και πέρυσι με τις δήθεν πολυιδιοκτησίες με τον υπαλληλάκο σας υπουργό. Θα το πληρώσετε όπως το 2016 μετά τον Παπά και να αναμείνετε γιατί το στήσιμο το σημερινό δε θα περάσει έτσι.

ΥΓ: Πες μας για τον Ματέο, τελικά ο ΟΣΦΠ Β’ τον πήρε μέσω του ΟΣΦΠ Α’;»Πηγή