Σε κλίμα συγκίνησης το «αντίο» του Ρέγες

Σε μία άκρως συγκινητική συνέντευξη Τύπου, ο Φελίπε Ρέγες, είπε το οριστικό «αντίο» από τα παρκέ, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έδωσε τα πάντα για το μπάσκετ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο άθλημα όλα όσα έλαβε.

Ο επί σειρά ετών σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Είναι δύσκολο. Είναι η στιγμή που δεν θέλει κανείς αθλητής να φτάσει.

Απόλαυσα τα πάντα στο 100%. Άφηνα την ψυχή μου στο παρκέ κάθε στιγμή. Νιώθω περήφανος που φόρεσα την φανέλα των δύο μεγαλύτερων ομάδων στην Μαδρίτη και της Εθνικής ομάδας.

Όλα στην ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν και αν και το κεφάλι μου και το σώμα μου λέει ότι μπορώ να δώσω ακόμα πράγματα, ήρθε η ώρα. Θέλω να δώσω πίσω στο άθλημα αυτά που μου έδωσε. Δεν ξέρω από ποιο πόστο.»

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, η υπομονή τους και το πόσο νοιάζονταν, το πώς μου συμπεριφέρονταν και πώς ήμασταν ενωμένοι στα ταξίδια, όπου περνούσαμε εξαιρετικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ρεάλ. Μου έμαθε πολλά. Έχω μάθει μεγαλύτερες αξίες από την κατάκτηση των τίτλων. Με κάνατε καλύτερο παίκτη, αλλά πάνω από όλα καλύτερο άνθρωπο τα τελευταία χρόνια και προσπάθησα να το μεταδώσω αυτό και στους νεότερους.»Πηγή