Ρήξη χιαστών ο Μιχαηλίδης στον ΠΑΟΚ

Ατυχώς για τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του οι αρχικοί φόβοι αποδείχθηκαν αληθείς: ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μιχαηλίδης υπέστη ολική χρήση πρόσθιου χιαστού, ρήξη μηνίσκου και κάκωση στον έσω πλάγιο.

Ο 22χρονος Μιχαηλίδης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις προσεχείς ημέρες και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον ένα εξάμηνο, χάνοντας το τέλος της φετινής περιόδου και την αρχή της επόμενης.

Μια σημαντική απώλεια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς εκτός των Κρέσπο – Ίνγκασον που είναι οι βασικοί υπάρχει ο Μιχάι και μετά απ΄ αυτόν ο Βαρέλα, που ήταν εκτός πλάνων αλλά ίσως ενεργοποιηθεί εκ των πραγμάτων. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες».Πηγή