«Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Μπάγερν»

Παιχνίδι «χωρίς αύριο» χαρακτήρισε το αυριανό (8/01) με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Πρόκειται για αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, επισημαίνοντας πως «θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς που δώσαμε στην έδρα μας», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «εναντίον της Μπάγερν θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο σκληροί αμυντικά».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για να κάνει έναν απολογισμό του πρώτου γύρου και πώς κρίνει την πορεία της ομάδας του στο διάστημα αυτό, απάντησε «δεν πιστεύω πως ο απολογισμός μας είναι κακός, αλλά ούτε και καλός», ενώ πρόσθεσε πως η αξιολόγηση των παικτών θα πρέπει να γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

Στο ματς με τους Βαυαρούς οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση αριστερής ποδοκνημικής.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Είπε μεταξύ άλλων: «Αν μπούμε δυνατά και κάνουμε το παιχνίδι μας όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα η άμυνα στο low post, αλλά και γενικά η άμυνα θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης», ενώ επισήμανε μετά το τέλος του πρώτου γύρου πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται εντός στόχων:

«Σίγουρα είναι… Μην ξεχνάτε πως έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να τελειώσει για εμάς ο πρώτος γύρος. Πιστεύω πως έχουμε πάει πολύ καλά, αν και υπήρχαν δύο τρία παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Αλλά πιστεύω πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει και εμείς παραμένουμε εντός στόχων».

 Πηγή