Πολλά τα κέρδη για την ομάδα που θα νικήσει στο ντέρμπι

Στη σημασία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του στη NOVA, υπογραμμίζοντας πως κρίνονται περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλήρεις, αφού επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα κι ο Μπουχαλάκης, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι δηλώσεις Μαρτίνς στη NOVA:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό«Θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν. Δεν κρίνονται μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά κρίνονται πολλά, είναι πολλά τα κέρδη για την ομάδα που θα νικήσει το παιχνίδι αυτό.

Ένα παιχνίδι δύσκολο, απαιτητικό, είμαστε σε θέση να πούμε ευτυχώς πώς όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και είναι καλά. Ο Γκάρι έχει επιστρέψει όλη την εβδομάδα και είναι καλά, επίσης και ο Μπουχαλάκης είναι καλά. Μπορούμε να πούμε πώς η ομάδα μας έχει δουλέψει και έχει προετοιμαστεί πολύ καλά, για να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το ότι δεν έχει σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό«Πρέπει να βρούμε τη λύση. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις είναι να βάλεις γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ καλή δομή. Τα τελευταία χρόνια έχτιζε μια ομάδα με νέους παίκτες και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τους καρπούς αυτής της ομάδας. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Για το ότι θα έχει πολλά δύσκολα παιχνίδια να δώσει το επόμενο διάστημα«Έτσι είναι και ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν στα playoffs. Οι ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή είναι δυνατές και έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. Είμαστε συνηθισμένοι στις συνεχόμενες υποχρεώσεις.

Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, όμως είναι σημαντικό για τις ομάδες να κερδίσουν. Άλλοι για να κατακτήσουν τίτλους και άλλοι για να κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για όλους είναι σημαντικά τα παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να τα πάμε καλά και γι’ αυτό κοιτάμε να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται».Πηγή