«Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο παραβίασε το πρωτόκολλο κατά του Covid-19»

Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ακολούθησε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών εξέφρασε ανοιχτά ο Βιτσέντσο Σπανταφόρα.

Ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας με δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση της RAI ήταν ξεκάθαρος: «Εάν παραβίασε ο Ρονάλντο το πρωτόκολλο κατά του Covid-19, πηγαίνοντας προς και φεύγοντας από την Πορτογαλία; Ναι, έτσι νομίζω, εάν δεν υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες από τις υγειονομικές αρχές».

Αυτά ήταν τα λόγια του κυβερνητικού παράγοντα όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο γι΄ αυτό που συνέβη με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θετικού δείγματος που βρέθηκε. Ο λόγος για το ταξίδι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η καραντίνα στην Ιταλία ισχύει για 10 ημέρες, τέσσερις λιγότερες από αυτό που ισχύει σε παρόμοιες περιπτώσεις στην Πορτογαλία.

Με αυτό τον τρόπο ο επιθετικός της «Γιουβε» θα έχει μία καλύτερη ευκαιρία για να προλάβει το πρώτο μεγάλο ματς των ομίλων του Champions League με την Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο για τις 28/10. Πηγή