Παράπονα Ναδάλ για την ώρα και το… κρύο

Παράπονα προς τους διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός εξέφρασε ο Ράφα Ναδάλ, για το χρόνο έναρξης των τελευταίων αγώνων στο γαλλικό Όπεν, καθώς το παιχνίδι του στα προημιτελικά με τον Ιταλό Σίνερ ολοκληρώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Είναι πολύ αργά και οι συνθήκες ήταν δύσκολες για να παίξουμε. Ο Σίνερ είναι ένα ταλέντο με μεγάλη δύναμη και υπέροχα σερβίς. Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι», είπε ο θρυλικός Ισπανός μετά τη νίκη (7-6, 6-4, 6-1) και την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου τον περιμένει ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

«Το Ρολάν Γκαρός είναι το πιο ξεχωριστό μέρος για μένα, τώρα έχω δύο ημέρες για να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Σβάρτσμαν», πρόσθεσε.

Ο Ναδάλ έπαιξε απέναντι στον Σίνερ τον 100ό αγώνα του στη διοργάνωση και ήταν, σίγουρα, ο πιο… ψυχρός. «Το πρόβλημα είναι ο καιρός, κάνει πολύ κρύο για να παίξεις. Ειλικρινά, είναι πολύ, πολύ κρύο για να παίξεις τένις. Γνωρίζω ότι οι ποδοσφαιριστές παίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά είναι λίγο διαφορετικό, επειδή είναι συνεχώς σε κίνηση, ενώ· εμείς σταματάμε», είπε.

«Νομίζω ότι είναι λίγο επικίνδυνο για το σώμα να παίζεις σε αυτές τις σκληρές συνθήκες, αλλά αυτό συνέβη. Δεν ξέρω γιατί έβαλαν πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμα, ήταν επικίνδυνο», συμπλήρωσε ο Ναδάλ.Πηγή