ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσίασαν την επέκταση της συνεργασίας τους

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσίασαν σήμερα (29/9) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων την επέκταση της συνεργασίας τους, που διαρκεί εδώ κι επτά συνεχή χρόνια.

Παρόντες από πλευράς Ένωσης ήταν ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος και οι Λιβάι Γκαρσία, Στίβεν Τσούμπερ, Παναγιώτης Τσιντώτας, Μιλάντ Μοχαμαντί, Σέρχιο Αραούχο, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Μπακάκης.

«Για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, σήμερα κάναμε σέντρα για την έβδομη συνεχή χρονιά που ΟΠΑΠ και ΑΕΚ θα είναι μαζί. Είμαστε υπερήφανοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος αυτού του έργου και της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου», υπογράμμισε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Οδυσσέας Χριστόφορου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, επισήμανε ότι «βρισκόμαστε σε μια απαιτητική σεζόν, η ολοκλήρωση της οποίας συμπίπτει με τη μετάβαση στην “ΟΠΑΠ Αρένα”. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί βασικό στρατηγικό συμπαίκτη μας τα τελευταία χρόνια. Η εμπιστοσύνη του αποδεικνύει έμπρακτα την ολοένα αυξανόμενη εμπορική δυναμική της ΑΕΚ».

Από την πλευρά του ο διευθυντής μάρκετινγκ, χορηγιών κι επικοινωνίας της ΟΠΑΠ Α.Ε., Γιάννης Ρόκκας, σχολίασε ότι αυτή η εκδήλωση «είναι μια αγαπημένη συνήθεια, αφού η συνεργασία μας με την ΑΕΚ εκτείνεται σε επτά σεζόν. Είναι μία ολοκληρωμένη συνεργασία, που συμβάλλει στους στόχους και των δύο».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπενθύμισε ότι «ο ΟΠΑΠ είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Για όλους εμάς στην οικογένεια της ΑΕΚ, είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στρατηγικός συνεργάτης κι ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Ελπίζουμε ότι θα είναι το γούρι μας στη φετινή περίοδο».

Όσο για τον Πέτρο Μάνταλο, θύμισε πως «όλες οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων ήρθαν με το Πάμε Στοίχημα στις φανέλες μας. Είμαστε χαρούμενοι και για τις κοινωνικές δράσεις που μαζί με τον ΟΠΑΠ έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια».Πηγή