Ο Σιμεόνε είχε απειλήσει με παραίτηση για τον Γοδίν

Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα As, ο κεντρικός ταμυντικός της Κάλιαρι, Ντιέγκο Γοδίν, αποκάλυψε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανέκδοτη ιστορία για την παρ΄ ολίγον ένταξή του στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2015.

Ένα εγχείρημα το οποίος τελικώς δεν έγινε ποτέ μετά την καθοριστική παρέμβαση του τότε προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε, που όταν ανακάλυψε τη συμφωνία των δύο συλλόγων απείλησε να παραιτηθεί από τους «ροχιμπλάνκος».

Ερωτηθείς για αν κατά το παρελθόν ο «Τσόλο» Σιμεόνε είχε πει πως αν δεν ανανεώσει ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του, εκείνος θα αποχωρούσε από την Ατλέτικο, ο Γοδίν το επιβεβαίωσε.

«Ναι, ήταν το καλοκαίρι του 2015. Η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωνε περισσότερα από τη ρήτρα εξαγοράς μου. Συνομιλούσα τότε με την Ατλέτικο και η Σίτι πίεζε, ο “Τσόλο” το ανακάλυψε από την Ιαπωνία, ενώ εγώ είχα μείνει στη Μαδρίτη», θυμήθηκε.

«Όλοι πίεσαν την κατάσταση τότε, ο Γκάμπι, ο Τιάγκο, ο Ραούλ Γκαρθία και ο Σιμεόνε είπε πως “αν φύγει ο Γοδίν, θα φύγω κι εγώ”. Μερικές ημέρες αργότερα ανανέωσα. Αυτό αποδεικνύει τι ομάδα υπήρχε».Πηγή