Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε για τρία χρόνια με Καμπετσή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της, τριετούς διάρκειας, με τον Αργύρη Καμπετσή.

Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα είναι αυξημένες κατά περίπου 40% και θα ξεκινούν απ’ τον πρώτο χρόνο (2021-22) από τις 140.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αργύρη Καμπετσή. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024. Ο Αργύρης εντάχθηκε στο δυναμικό του Τριφυλλιού το καλοκαίρι του 2018. Στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα έχει καταγράψει 59 συμμετοχές και έχει πετύχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Καμπετσής δήλωσε: «Θα συνεχίσω στον δρόμο που έχω χαράξει από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, να τιμώ το συμβόλαιό μου και να βοηθώ την ομάδα δουλεύοντας πολύ σκληρά και πάντα ταπεινά. Υπήρξαν προτάσεις κι από ομάδες του εξωτερικού, αλλά για εμένα δεν μετράει μόνο το οικονομικό κομμάτι. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και στους τίτλους είναι ο στόχος όλων μας και αποτελούν τεράστιο κίνητρο για μένα».Πηγή