Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που με βοήθησε και πάντα ήταν στο πλευρό μου

Μετά τα ερωτηματικά που προκάλεσε η συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, ο Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε σε διευκρινίσεις τα ξημερώματα της Κυριακής, με ανάρτηση στο Instagram.

Ο Πορτογάλος διευκρίνισε ότι αυτό που είχε δηλώσει στο σταθμό «TSF» ήταν πως «ένας διευθυντής κι ένας άνδρας ασφαλείας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας ήρθαν για να με προειδοποιήσουν για τα αρνητικό και βίαιο κλίμα που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου».

Ο Σεμέδο, που γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής δέχτηκε επίθεση, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υποψιάζεται ποιοι θα μπορούσαν να ήταν οι δράστες, είχε δηλώσει:

«Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν στο σπίτι μου άνθρωποι του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Τώρα φορούσαν μάσκες, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Οπότε μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

Στη διευκρινιστική δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρει:

«Νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ξανά αυτό που έχω μοιραστεί και έχει ειπωθεί σε μία κατάσταση σοκ μετά την άθλια επίθεση που δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός, το σωματείο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να αναγεννηθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου.

Αυτό που είπα ήταν πως ένας διευθυντής και ένας άνδρας ασφαλείας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας ήρθαν για να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο κλίμα που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου και για μία ακόμη φορά οι διαστρεβλωμένες πληροφορίες πέρασαν με λάθος τρόπο.

Θέλω να καθησυχάσω την οικογένεια μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την στήριξη από τον οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και την δική μου οικογένεια. Σύντομα θα είμαι πίσω και αύριο υπάρχει ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε».Πηγή