Οι διεθνείς πολίστες δωρίζουν το μισό πριμ του Β.Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Σε μία άκρως αξιέπαινη πράξη προχωρούν οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του πόλο.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση όλων των διεθνών να δωρίσουν στους πυρόπληκτους το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που θα τους δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όπως τόνισε ο «κάπτεν» της «γαλανόλευκης» η απόφαση ήταν συλλογική, δείγμα του χαρακτήρα των παικτών και της σκέψης τους προς τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές και οι οποίες συνεχίζουν να καίνε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως σε Εύβοια, Πελοπόννησο, αλλά και νωρίτερα στην Αττική.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης.Πηγή