Νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ ο Μηνάς Λυσάνδρου

Στο δυναμικό της ΠΑΕ ΟΦΗ ανήκει και τυπικά από την Δευτέρα ο Μηνάς Λυσάνδρου, με την κρητική ΠΑΕ ν΄ ανακοινώνει την πρόσληψή του στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ, αλλά και πρόεδρος της Super League, είχε δεχτεί κρούση από τη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου εδώ και καιρό, και συγκεκριμένα αμέσως μετά την αποχώρησή του από την Ένωση.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, είναι ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE της Μαδρίτης με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον Μάρτιο του 2021 ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οικογένεια του ΟΦΗ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!»Πηγή