Νέα σύννεφα στη σχέση Κούμαν

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NOS, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε για τη δουλειά του στο τιμόνι των Καταλανών.

«Χάρη σε μένα αυτός ο σύλλογος έχει μέλλον», δήλωσε ο Κούμαν, αναφερόμενος στους νεαρούς παίκτες που προωθεί στην πρώτη ομάδα των Καταλανών.

«Δεν αναφέρομαι μόνο στον Πέδρι. Υπάρχουν άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές ηλικίας 18-19 ετών που θα είναι φανταστικοί παίκτες μέσα σε 3-4 χρόνια», διαβεβαίωσε ο Ολλανδός, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει επίσης για τη σχέση του με τον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα.

«Η σχέση μου βελτιώθηκε, αλλά την περασμένη εβδομάδα συνέβη κάτι που δεν μου άρεσε. Μίλησε πολύ και σε μερικές περιπτώσεις δεν ήταν συνετός. Κι όταν τα πράγματα λειτουργούν λίγο και δεν έχεις ένα σαφές μέλλον για τον προπονητή, δημιουργείς εικασίες», είπε.

Για να μην τραβήξει πάντως άλλο το σκοινί, προσπάθησε να δώσει διευκρινίσεις επί των λεγομένων του, στ διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, πριν από τον αγώνα της Τρίτης (14/9) με την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League.

«Η σχέση μας είναι καλή. Αν υπάρχουν ζητήματα, μιλάμε γι΄ αυτά. Θέλουμε το καλύτερο για το σύλλογο, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η σχέση είναι τέλεια για μένα. Είχαμε κάποια μικρά θέματα, αλλά τώρα είναι εντάξει», υπογράμμισε.Πηγή