Μεγαλύτερο από ποτέ το κίνητρο να επιστρέψω

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υπερασπίστηκε γι΄ ακόμη μία φορά εαυτόν και διακήρυξε την αθωότητά του ως προς την κατηγορία για βιασμό που του έχει αποδοθεί, με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram.

Ταυτόχρονα, ο Πορτογάλος διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και υπογράμμισε ότι έχει μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ για να επιστρέψει στη δουλειά του και να κάνει αυτό που αγαπά: να παίζει ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση του Σεμέδο:

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό.

Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο.

Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».Πηγή