Μήνυμα Μέσι προς τον Μαραντόνα

Τα μηνύματα για ταχεία ανάρρωση προς τον Ντιέγκο Μαραντόνα «πέφτουν σα βροχή», μετά την λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στον εγκέφαλο, στην οποία υποβλήθηκε το άλλοτε «χρυσό παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι που επισκέπτονται κατά δεκάδες τον χώρο έξω από την κλινική του Μπουένος Άιρες που νοσηλεύεται ο Ντιεγκίτο. Η συγκίνηση σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη είναι πολύ μεγάλη. Ο 60χρονος «θρύλος» της «στρογγυλής θεάς» είναι το κεντρικό πρόσωπο στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με το «κύμα αγάπης» προς το πρόσωπό του να μεγαλώνει διαρκώς.

Από τις ευχές και τα μηνύματα του απλού κόσμου, των εν ενεργεία και παλαίμαχων παικτών, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το όνομα εκείνου που κάποτε ο «pibe d΄oro» είχε χρίσει διάδοχό του.

«Ντιέγκο, όλη η δύναμη του κόσμου. Η οικογένειά μου κι εγώ θέλουμε να σε δούμε να νιώθεις καλά το συντομότερο δυνατό. Μια αγκαλιά από καρδιάς!”.

Με αυτό το μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία που τους απεικονίζει με την εμφάνιση της Εθνικής Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε τη δική του ευχή και μαζί μια μαρτυρία στοργής στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο «Ντιεγκίτο» υπήρξε προπονητής του «ψύλλου» στην «αλμπισελέστε», την οποία -μεταξύ άλλων- είχε οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, το 2010 και μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας.Πηγή