Λουτσέσκου: Στόχος μας το νταμπλ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε μια διαδικτυακή συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες, καθώς δεν απάντησε σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου αλλά σε φίλους και οπαδούς του συλλόγου.

Μία απ΄ αυτές αφορούσε στη νοοτροπία των παικτών σήμερα, συγκριτικά με την πρώτη (2017-2018) και δεύτερη (2018-2019) περίοδο που βρέθηκε στον πάγκο.

«Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι θέλουμε και πως μπορούν να βοηθήσουν και να περάσουν το μήνυμα στους υπόλοιπους. Πρέπει να νιώσουμε ότι είμαστε ξανά όλοι μαζί απέναντι στις ομάδες της Αθήνας και όσους θα παλέψουν εναντίον μας για τον τίτλο», απάντησε.

Ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, ενώ σε ερώτηση για την ηλικία κάποιων ποδοσφαιριστών χαρακτήρισε πολύτιμη την εμπειρία τους.

«Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα τις ηλικίες των παικτών αλλά αν θέλετε μια διαφορετική απάντηση, μπορώ να σας πω ότι οι παίκτες που έχουν κάποια ηλικία, μπορούν να σου δώσουν πολλά με την εμπειρία τους, την ευφυΐα τους, την αίσθηση ευθύνης που έχουν, την αντίληψη της κατάστασης, τη βοήθεια που προσφέρουν στους νεότερους και στη γενικότερη ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γκρουπ», εξήγησε.

«Από την άλλη, από τους νέους παίκτες παίρνεις την ένταση, τη θέληση, καταστάσεις που ανεβάζουν την ένταση της προπόνησης».

Τελειώνοντας, ο Λουτσέσκου δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι η διεκδίκηση και κατάκτηση του νταμπλ, όπως πριν από δύο χρόνια. «Δεν μπορώ καν να σκεφτώ την προοπτική του να μην τα καταφέρουμε», είπε. Πηγή