Λευκαρίτης στο Onsports για την ποινή της UEFA στον ΠΑΟΚ

Όχι απλά καμπανάκι, αλλά καμπάνα της Παναγίας των Παρισίων (!) προς τους «κακοπληρωτές» Ελληνες χαρακτήρισε – μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports – ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, την ποινή της πειθαρχικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

Λευκαρίτης στο Onsports για την ποινή της UEFA στον ΠΑΟΚ

Ο Κύπριος παράγοντας έθεσε όχι μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές αλλά και κυπριακές ομάδες προ των ευθυνών τους, επισημαίνοντας πως η UEFA δεν πρόκειται να χαριστεί στο μέλλον σε οποιαδήποτε ομάδα δεν προσαρμοστεί στους κανόνες του Financial Fair Play.

«Δεν νομίζω ότι πρόκειται απλά για καμπανάκι, αλλά για καμπάνα της Παναγιάς των Παρισίων. Χωρίς να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες η UEFA και αυτοί που επιβάλλουν τις ποινές, θεωρώ πως είναι κάπως ελαστικοί, δεδομένου πως πρόκειται για κανόνες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά. Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο χτύπημα καμπάνας…» μας τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος της UEFA και πρόσθεσε:

«Οφείλουν όλα τα ελληνικά, αλλά και τα κυπριακά σωματεία που δεν είναι σε καλύτερη μοίρα, να δείξουν μεγάλη προσοχή και να συμμορφωθούν με τους νέους οικονομικούς κανόνες. Σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι το χτύπημα στον ΠΑΟΚ να ηχήσει δυνατά. Τα ψέματα είχαν προ πολλού τελειώσει, φαίνεται όμως ότι εμείς οι Ελληνες, περιμένουμε να φτάσουμε στο αμήν και την αστυνομία να μας επιβάλει ποινή προκειμένου να νοικοκυρευτούμε».