«Λάθος μου, έπαιξα υπερβολικά επιθετικά»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που προσέγγισε το ματς και ιδιαίτερα το 3ο σετ με τον Ράφα Ναδάλ δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε ότι έπαιξε πάρα πολύ επιθετικά εναντίον του Ισπανού, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πάρα πολλά αβίαστα λάθη (29 έναντι 13 του αντιπάλου του).

«Είμαι απογοητευμένος για το 3ο σετ. Δεν πήγε όπως το σχεδίαζα. Βιαζόμουν πολύ. Δεν ξέρω τι προσπαθούσα να κάνω, ειλικρινά. Προσπάθησα να παίξω υπερβολικά επιθετικά. Του έδωσα πολλούς τζάμπα πόντους, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο από τη βασική γραμμή. Θα έπρεπε να το χειριστώ καλύτερα, πιο έξυπνα και πιο υπομονετικά αλλά δεν τα κατάφερα. Το σερβίς μου δεν ήταν εκεί όταν το χρειάστηκε και απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους, πρέπει να το έχεις. Είμαι απογοητευμένος γι’αυτό αλλά έτσι είναι η ζωή» τόνισε ο Τσιτσιπάς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην βρετανική πρωτεύουσα.

Ολοκλήρωσε την χρονιά με μια νίκη και δύο ήττες στο ATP Finals ενώ συνολικά στη σεζόν με ρεκόρ 29-14 και μόλις έναν τίτλο (Μασσαλία), σε τρεις συμμετοχές σε τελικούς (Αμβούργο, Ντουμπάι).Πηγή